ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣ

Χειρουργική στόματος

Στο Ιατρείο μας, για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των φρονιμητών με απόλυτη ασφάλεια, χρησιμοποιούμε το πιεζοχειρουργικό μηχάνημα ImplantCenter 2 της Satelec.
Ατραυματικές χειρουργικές επεμβάσεις
Εξαγωγές δοντιών, φρονιμητών
Αντιμετώπιση κύστεων και αποστημάτων
Σύγχρονες τεχνικές και μηχανήματα
Οδοντίατρος χειρουργός Σέρρες

Περιγραφή θεραπείας

Η Χειρουργική του Στόματος ή Στοματική Χειρουργική περιλαμβάνει τη χειρουργική παθολογία και εγχειρητική της στοματικής κοιλότητας, δηλαδή τη μελέτη των εγχειρητικών τεχνικών και της παθολογίας των νοσημάτων που η αντιμετώπισή τους πραγματοποιείται με χειρουργική επέμβαση εντός των ανατομικών ορίων της στοματικής κοιλότητας.

Στην Χειρουργική Στόματος περιλαμβάνονται οι εξαγωγές δοντιών που έχουν ανέλπιστη πρόβλεψη και είναι προτιμότερο να εξαχθούν και το κενό να καλυφθεί με εμφυτεύματα ή γέφυρα ή κάποια κινητή προσθετική εργασία (ολική ή μερική οδοντοστοιχία).

Οι εξαγωγές φρονιμητών και ημιέγκλειστων φρονιμητών οι οποίοι πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα χώρου ή και φλεγμονών στην περιοχή τους. Στο Ιατρείο μας, για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των φρονιμητών με απόλυτη ασφάλεια, χρησιμοποιούμε το πιεζοχειρουργικό μηχάνημα ImplantCenter 2 της Satelec.

Άλλα παραδείγματα αποτελούν η αντιμετώπιση κύστεων και αποστημάτων που μπορούν να αφαιρεθούν και να γίνει βιοψία για τον έλεγχο της αιτιολογίας που τα δημιούργησε.

συχνεσ ερωτησεισ

Τι μας ρωτάνε οι ασθενείς μας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κλείστε συμβουλευτική συνάντηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο.
Οδοντιάτρείο Σιδέρη Σέρρες
Δευτέρα:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τρίτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τετάρτη:  08: 00 έως 14:00
Πέμπτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Παρασκευή:  08: 00 έως 16:00