ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣ

Προσθετική δοντιών

Η Προσθετική Οδοντιατρική αποτελεί έναν κλάδο της Οδοντιατρικής που έχει ως κύριο αντικείμενο την αποκατάσταση ελλείποντος δοντιού/δοντιών.

Οι "Προσθέσεις" ή αλλιώς τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών είναι οι γέφυρες, οι στεφάνες (θήκες), οι όψεις, οι τεχνητές οδοντοστοιχίες (ολικές ή μερικές) και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Έτσι, εξασφαλίζουμε την αποκατάσταση της λειτουργίας, άνεσης και αισθητικής.
Γέφυρες & στεφάνες 
Οδοντοστοιχίες
Οδοντικά Εμφυτεύματα
'Oψεις Ζιρκονίου
Προσθετική δοντιών Οδντιατρίο Σιδέρης

Περιγραφή θεραπείας

Για τον κάθε ασθενή διαμορφώνεται ένα ξεχωριστό πλάνο θεραπείας και πάνω σε αυτό αποφασίζουμε μαζί με τον ασθενή τις προσθέσεις αλλά και το υλικό αυτών που θα υιοθετήσουμε. Έτσι, μπορούμε να οραματιστούμε μαζί με τον κάθε ασθενή το τελικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την αισθητική του χαμόγελου με τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας των γνάθων.

Στο ιατρείο μας παρέχουμε λύσεις για κάθε είδους απώλεια δοντιών. Με αισθητικές γέφυρες και θήκες στηριζόμενες σε υπάρχοντα δόντια αλλά και σε οδοντικά εμφυτεύματα. Με ‘’κινητές οδοντοστοιχίες’’ ( μασελάκια, μασέλες) ολικές ή μερικές, με την παρουσία, ή μη, μεταλλικού σκελετού, ακόμα και με την ύπαρξη κρυφών συνδέσμων.

Κατασκευάζουμε επίσης για τον ασθενή διάφανα μασελάκια όπως: ορθοδοντικούς νάρθηκες για τους ασθενείς που ολοκληρώσαμε την Ορθοδοντική τους Θεραπεία, νάρθηκες Λεύκανσης και νάρθηκες Βρουξισμού για την προστασία των δοντιών που ‘’σφίγγονται’’ ή τριβονται κατά την διάρκεια του ύπνου.

συχνεσ ερωτησεισ

Τι μας ρωτάνε οι ασθενείς μας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κλείστε συμβουλευτική συνάντηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο.
Οδοντιάτρείο Σιδέρη Σέρρες
Δευτέρα:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τρίτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τετάρτη:  08: 00 έως 14:00
Πέμπτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Παρασκευή:  08: 00 έως 16:00