ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣ

Οδοντιατρική με laser

Στην Πρότυπη Οδοντιατρική Κλινική Σιδέρη οι περισσότερες οδοντιατρικές εργασίες πραγματοποιούνται με το Laser Waterlase md Turbo της Biolase και με το Biolase Epic X Dental Diode Laser. Και τα δύο ειδών Laser αποτελούν από τα πιο σύγχρονα Laser αυτή τη στιγμή στην Οδοντιατρική.
Ακρίβεια και αποτελεσματικότητα
Ασφάλεια
Χωρίς ενόχληση και ταλαιπωρία
Ταχύτερος χρόνος επούλωσης
Οδοοντιατρική με laser Σέρρες Σιδέρης

Περιγραφή θεραπείας

Τα οδοντιατρικά laser προσφέρουν ατραυματική αντιμετώπιση της περιοδοντίτιδας με άριστα κλινικά αποτελέσματα που φαίνονται από το πρώτο ραντεβού, χειρουργική αντιμετώπιση της Περιοδοντίτιδας χωρίς άνοιγμα των ούλων και ράμματα. Η θεραπεία με το Laser γίνεται σε ραντεβού κάθε 2-4 μήνες και σε συνδυασμό με ενίσχυση της στοματικής υγιεινής που επιδεικνύουμε στον ασθενή, όπως και εκμάθηση των σωστών τεχνικών καθαριότητας της στοματικής κοιλότητας, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την Περιοδοντίτιδα.

Επιπλέον τα λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους εξής τομείς της οδοντιατρικής:

  1. Ενδοδοντία. Είναι ο κλάδος που έχει σαν αντικείμενο την αφαίρεση του μολυσμένου πολφού (νεύρου) του δοντιού και την έμφραξη των πολφικών σωλήνων. Η αποστείρωση που παρέχει το Laser είναι σημαντική και διασφαλίζει την επιτυχία της ενδοδοντικής θεραπείας.

  2. Προληπτική οδοντιατρική. Κλάδος που ασχολείται με την στοματική υγεία σε νεαρά κυρίως άτομα για την αποφυγή δημιουργίας τερηδόνας στα μόνιμα δόντια. Χρησιμοποιούμε το Laser για τις προληπτικές εμφράξεις στα παιδιά γλυτώνοντας χρόνο και κόπο για αυτά.

  3. Θεραπεία της τερηδόνας. Αφαίρεση τερηδονισμένης ουσίας χωρίς την ανάγκη του τροχού που τρομάζει πολλούς ασθενείς.

  4. Αισθητική οδοντιατρική. Με το Laser μπορούμε να κάνουμε τόσο ουλοπλαστική για διόρθωση της γραμμής των ούλων όσο και Λεύκανση για λευκότερα δόντια σε ένα μόλις ραντεβού.

  5. Χειρουργική του στόματος: Αφαίρεση όγκων και ογκιδίων ατραυματικά με το Laser, θεραπεία αποστημάτων, την προπροσθετική χειρουργική, την αποκάλυψη δοντιών καλυμμένων από ούλα όπως στην περίπτωση πολλών φρονιμητών.

συχνεσ ερωτησεισ

Τι μας ρωτάνε οι ασθενείς μας

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Κλείστε συμβουλευτική συνάντηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο.
Οδοντιάτρείο Σιδέρη Σέρρες
Δευτέρα:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τρίτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τετάρτη:  08: 00 έως 14:00
Πέμπτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Παρασκευή:  08: 00 έως 16:00