ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣ

Περιοδοντολογία

Περιοδοντολογία είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που εξειδικεύεται στις νόσους του περιοδοντίου, δηλαδή την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα. Η ουλίτιδα είναι η επιφανειακή φλεγμονή των ούλων που προκαλείται από μικροβιακά ερεθίσματα και αποτελεί αρχική μορφή της νόσου της περιοδοντίτιδας.
Διοδικό laser
Laser  Ερβίου-Χρώμιου
PRF

Περιγραφή θεραπείας

Η Περιοδοντίτιδα αποτελεί μετεξέλιξη της ουλίτιδας, που δεν διαγνώστηκε ή δεν θεραπεύθηκε εγκαίρως, και είναι μια φλεγμονώδης νόσος του στόματος που αφορά τους ιστούς που στηρίζουν το δόντι στη γνάθο (περιοδοντικούς ιστούς).

Καθώς η Περιοδοντίτιδα αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους απώλειας των δοντιών, είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζεται έγκαιρα.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των παθήσεων των ούλων και του Περιοδόντιου, όπως τη θεραπεία με το Διοδικό Laser και το Laser Έρβιου-Χρώμιου, καθώς και αναγεννητικές τεχνικές μέσω μοσχευμάτων, τόσο αυτόλογων, όπως το PRF, όσο και μη αυτόλογων.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό πάντα και με τις κλασσικές μεθόδους καθαρισμού των δοντιών από την μικροβιακή πλάκα και πέτρα.

Είναι αρκετά κρίσιμη και αποτελεί στόχο για εμάς, η βελτίωση της ικανότητας του ασθενή να βουρτσίζει αποτελεσματικά και καθημερινά τα δόντια του στο σπίτι. Μετά από κάθε ραντεβού επιμένουμε στην σωστή επίδειξη των τεχνικών αποτελεσματικού καθαρισμού της στοματικής κοιλότητας και στην εξάσκηση από τον ασθενή της χρήσης, τόσο της οδοντόβουρτσας, όσο και των εργαλείων μεσοδόντιου καθαρισμού.

συχνεσ ερωτησεισ

Τι μας ρωτάνε οι ασθενείς μας

Δωρεάν Προληπτικό Checkup

Κλείστε συμβουλευτική συνάντηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσούμε έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο.
Οδοντιάτρείο Σιδέρη Σέρρες
Δευτέρα:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τρίτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Τετάρτη:  08: 00 έως 14:00
Πέμπτη:  08: 00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Παρασκευή:  08: 00 έως 16:00